Sunday, November 14, 2010

Mitäs nyt?

Nii nagu tuhandekilomeetrine reis algab esimesest sammust, peab üks korralik reisiblogi algama esimesest postitusest. Meie oleme Eve ja Erik. Järgmise aasta jooksul proovime teha lääne-ida suunal maakerale ringi peale, alustades Lõuna-Ameerikast, jätkates Austraaliaga ja lõpetades Kagu-Aasias. Sellest blogist saab meie päevik, kus kirjutame enda nähtud kohtadest, kohatud inimestest, mõeldud mõtetest ja tuntud tunnetest. Ennekõike oleme selle blogi mõelnud meie sõpradele ja lähedastele, kuid loodame, et siit võivad kasulikku infot ja inspiratsiooni leida ka teised.

Miks me selle reisi ette võtame? Põhjuseid on kindlasti mitmeid. Uudishimu maailma suhtes, mida eelmised, lühemad reisid on järjest toitnud. Rahulolematus igapäevase turvalise rutiiniga, kus aeg märkamatult järjest kiiremini mööda libiseb. Ja lõpuks tunne, et maailmal on meile nii mõndagi õpetada sellest, kuidas oma elu hästi ja täisväärtuslikult elada. On ju igal reisil ainult väike osa muljetest seotud ümbritseva keskkonnaga. Sama palju uut võib saada teada enda või oma kaaslase kohta, ning panna kogu enda minevikukogemust, kogunenud elutarkust ja tulevikuplaane nägema täiesti uues valguses.

Aga kõik need mõtted on meie jaoks juba ammu mõeldud, ning aja halastamatu edasiminek toonud kätte päeva, mil peame tegema Chicale viimase pai, heitma oma kodule viimase pilgu, seljakotid selga vinnama ja senisele elule aastaks hüvasti ütlema.

2 Comments:

Blogger Katu said...

Hei Kallikesed,

Nii tore, et oma esimese postituse yles panite. Ootan nyyd p6nevusega jutukesi ja pildikesi teie seiklustest.
Edu L6una-Ameerikasse ja Buenos Airesega tutvumisel!

Kallid,
Katu

November 19, 2010 at 10:45 AM 
Blogger Unknown said...

Reisiblogide lugemine annab palju energiat :) Palju-palju põnevaid seiklusi ja avastusi!

mari

November 19, 2010 at 11:04 AM 

Post a Comment

<< Home